Управляват ни лидери и "честни", и "умни".
Ръководи ги "велик" българин.
О, юроде и неразумни,
защо се срамиш да се наречеш герберин?
От целия на партиите списък
герберите са най-"славни".
Не сме имали лидер по-плитък
със бисери по-забавни.
Първо те са имали за лидер мафиот.
Първи те са се самозабравили и полудели.
Първо при тях ни е управлявал идиот.
Най-много гафове те са произвели.
© Георги Все права защищены