12.10.2021 г., 23:08 ч.

Историята на едно селфи 

  Поезия » Хумористична, Пародии
437 0 2

Тази сутрин кака Минка
реши, че ще си прави снимка.
У Фейс-а профилна да качва,
че лайковете да покачва.
Нали сега е тъй модерно
от кенефа селфи ежедневно.
Тенденция във модата това е
и всеки инфлуенсър туй го знае!
Селфи яко ще си барне,
който види - да припадне.
Но първо ще се разкраси,
че Света да удиви!
Маже гримове юнашката
с на баща ѝ маламашката.
Фон-дьо-тен-и си разстила,
всички бръчки ги покрива.
Тъй майсторски го тя направи,
че един шпакловчик завидя ѝ!
Джуките напред издава
със молив ги очертава.
Червило ярко тя им и сложи
и със гланц ги мина тоже.
Светят те във тъмното сега
точно кат на бабуин г*за!
Нови мигли залепи, 
със спирала ги покри.
Толкоз дълги ги направи,
после взе, че завъртя ги.
Чак до веждите ѝ те опряха,
и заприличаха на стряха.
Лястовичка мигом долетя,
сви гнездо отдолу тя.
Остана Минка косата да оправи.
50, 60 екстеншъна постави.
Нави ги после в стилен кок
и заприлича на булгод.
Тръгна роклята да слага.
Но за голяма нейна изненада
роклята по-тясна бе със три размера.
Как, по дяволите, ще да облече я?
Поседя така замислено за час.
После цялата намаза се със мас.
Роклята привърза към леглото.
Засили се и скочи от високо.
Изпука шевът, леглото се премести,
но Минка в роклята успя да се намести.
Странна гледка беше отстрани - 
все пак със мрежа кит не се лови!
Телефонът бързо си извади.
Изпод роклята г*за подаде.
Засне се в поза причудлива -
като че да беше легнала в коприва.
Към екрана си погледна после тя
и от възхищение направо онемя.
Как толкоз много красота
в тъй малка снимка се побра?

© Слави Комитов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??