8.04.2019 г., 10:49 ч.  

Иванчо - Глезанчо 

  Поезия » Хумористична, За деца
615 1 8

Щип, щип дупенце,

бабино детенце!

 

Боц , боц коремче,

дядово ергенче!

 

Кус, кус гладниче,

какино кокиче!

 

Лап, лап устичка,

чичова добричка!

 

Хруп, хруп филийка,

гледай леля Сийка!

 

Боц, боц носленце,

мамино мъжленце!

 

Хврък, хврък калпаче,

татино юначе!

 

Ох, ох, Глезанчо,

зор те чака, Ванчо!

 

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??