21.07.2019 г., 16:34 ч.

Из : " Дневникът на Арти " 7 (Голдън ретривър) 

  Поезия » Хумористична
604 0 0

Голдън Арти ( Агент 7 )

 

Ей така, като за последно, 
Ще разкажа по-нагледно.
"Golden Eye"- любимата ми песен,
Слушах миналата есен.
Гледах филма и копнях, 
В Агент 7 се познах.
Голдън Арти е насреща,
В ситуация гореща.
Нямаше я нашта " пейка",
" Души и намери, недей ми блейка!"-
Викна мама, без лигущини тъдява.
Гледам аз - следите сочат ейииии....
къде се дяна.
Тати взе да дърпа,
И след него мама се намърда,
То - детето вирна си нослето,
Но реши да мръдне със дупето.
Всичко живо взе да зяпа
Приказката " Дядо вади ряпа"...
Аз подире им подрипкам,
Като смел Агент
После втурнах се в морето да се пличкам, 
Че съм посивял кат' бент.
Не от щурото ни приключение,
А заради самото стихотворение,
Мама ми помага в рими, 
Поезията тя твори ми.
Но моят принос е голям,
И хич не ме е срам -
Голдън Арти се наричам сам!

И да добавя:
Пейката преполовили,
През нощта поизгорили,
Няк'ви къмпингуващи 
На плажа барбекю-ващи...

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??