29.07.2020 г., 1:02 ч.

Из " Дневникът на Арти " - част Трета, 12 

  Поезия
403 0 0


Ежедневни приключения 12
...
Получих похвала,
бях мил и дисциплиниран на горската поляна
към моята принцеса бяла,
Айра й е името, да ви призная.
Тя - прекрасната ми гургулица,
бе толкова игрива, закачливата тигрица,
главата ми замая,
в мислите за нея ще мечтая.
В очакване съм за награда,
от родителите ми и зная,
че ако всеки път съм тъй възпитан,
лакомства ще има до насита.
Ами аз съм като малкото дете, 
то в растежа си щурее,
знае и кога да спре,
балансирано "куфее".
Вкъщи всички слушаме, респект -
главата на семейство е мъж напет.
Така, че по-добре да сме послушни,
мир да има, цунки, гушки.

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??