5.08.2020 г., 11:34 ч.

Из " Дневникът на Арти " - част Трета, 14 

  Поезия » Хумористична
557 0 0


Ежедневни приключения 14
...
Днес започвам си деня
със страхотна новина!
Тати каза: 
"Не съм забравил за момчето,
влизай, бързо във купето,
моята кола ще заредим, 
стигнем ли до язовира,
всред природата ще повървим.
Ще подскачаш, 
ще поприпкаш,
разходка съм ти обещал, 
снимки мама ще получи
как по пътя си играл..."
Предполагам - нещо има да се случи,
в плановете, бъдещи, за мен,
портфолиото ми подготвят, явно
в "Игри на волята" да включат участието славно,
Артибалт - героят с рижав тен...
Дали ще бъда одобрен?...
Наградата каква е -
печени гранули,
кокали, марули,
вкусни каракуди,
добавете процедури 
в СПА хотел и пеперуди
в стая за релакс и темподобни, други...
С тренировки мускули ще стегна,
плуване по дължини до бента,
през нощта палатка да се пробвам да разтегна,
белким в нея уморено да полегна.
Чакам аз да звъннат със писмо на входа,
па да се извикам:
"Влизам във отборааааа!"

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??