13.03.2008 г., 7:29 ч.

[избежности] 

  Поезия » Друга
655 0 5

да ти кажа
ли
как
се
избегнахме?

простичко
беше:
аз
си затворих
очите,
а ти
се престори,
че спиш

и
всеки
от нас
измамно
щастлив
плуваше
някак си
в
своята
приказка

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??