6.12.2019 г., 6:03 ч.

Избор 

  Поезия » Любовна
419 0 0

Аз такава среща не искам
и такава любов не приемам.
Трябва отвътре да идва -
от едно место в сърцето.

Знаеш, че винаги съм те желала,
знам, че ти мене също,
закъсняхме наистина,
но съдбата го иска отново.

Да, ще ме имаш когато усетя,
че любовта ти е толкова силна
и че наистина означавам нещо
което си пропуснал да си имаш.

Не съм ти завоевание,
защото чувствата са взаимни.
Но мога да си остана само желание,
ако ти не проявиш усилия.

Помисли си "любов"
да започваш с мен или не.
Да видиш какво е обич,
или  да не променяш нищо.

Аз не искам вече да си само миг.
Искам да си вечност,
да си винаги до мен.
Помисли си "любов".

© Ккк Ккк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??