Избор
Бушуват чувства, урагани,
Разпалват гаснещи мечти
В сърцето пазех ги прибрани,
Преследвани от низ беди.
Изправям си душа сломена,
Поглеждам хората в очи
Избирам аз начало ново
Поемам в идващите дни
(стихосб. Будна тишина)
© Y. Panda Всички права запазени