27 mar 2014, 18:07

Избор 

  Poesía
478 0 2

Избор

 

Бушуват чувства, урагани,

Разпалват гаснещи мечти

В сърцето пазех ги прибрани,

Преследвани от низ беди.

 

Изправям си душа сломена,

Поглеждам хората в очи

Избирам аз начало ново

Поемам в идващите дни

 

(стихосб. Будна тишина)

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??