16.03.2018 г., 8:29 ч.

Избори.bg 

  Поезия » Гражданска
375 1 0

Гласувайте, побързайте, идете,

да подкрепите тия хубавци.

Те после ще поставят пъстро цвете,

в останките от нашите мечти.

 

Това са алчни хора, дето искат

с парите да запълнят свойте дни.

Готови са до кръв да ни натискат,

изцеждайки човешките души.

 

Аз, само пожелавам им на тия,

да съди ги съд толкова велик,

сами да гледат свойта орисия,

любов народна – да ги носи с щик.

 

За да е ведро, песен ще запеем,

докарани накрая до ръба,

там болката ни, тях да ги залее,

и нека с кръв се смеси „любовта“!

 

 

 

 

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??