19.10.2008 г., 21:47 ч.

Изборът 

  Поезия
748 0 12

Напускам старата черупка,

безчувствено поглеждам отстрани.

Сякаш не е била до вчера моя,

тая задушаваща ме, стара кожа.

 

Сега без нищо на гърба си,

може и по-трудно да ми е.

Но усещам силната си воля

да вървя по своя път. Съдба!

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??