Напускам старата черупка,
безчувствено поглеждам отстрани.
Сякаш не е била до вчера моя,
тая задушаваща ме, стара кожа.
Сега без нищо на гърба си,
може и по-трудно да ми е.
Но усещам силната си воля
да вървя по своя път. Съдба!
© Пепи Оджакова All rights reserved.