10.10.2015 г., 20:01 ч.

Избягай в своето кралство вълшебно 

  Поезия » Пейзажна
389 0 0

Често ми казват, че съм разсеян,
че не съм на земята, че съм завеян.
Но никой наистина не знае
къде моята мисъл се рее.

 

Истина е, аз понякога не съм тук,
защото скитам в светове необятни,
където всичко е безкрайно и красиво,
нарисувано с пастели и бои цветни

 

Аз смятам, че всеки на този свят заслужава,
да има свой собствен вълшебен скришен кът,
в някое далечно кралство в замъка си скъп,
където може винаги да отиде и като герой да се подвизава.

 

Затова, когато се чувствате, сякаш светът е сив и мрачен,
посетете своето вълшебно кралство и замъка ви необятен,
бъдете герои и за миг оставете ежедневието трудно
и посветете се на своето въображение будно.
Така, дори за миг, щастието ще усетите
и вече с всички трудности ще можете да се справите.

© Здравко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??