2.09.2009 г., 23:32 ч.

Изчакай само още миг... 

  Поезия » Бели стихове
822 0 2

Бях се унесла за момент,

мислех си за теб,

изчакай само още миг,

легни и силно ме притисни,

усещам ритъм на сърце

и топлина от мощта на твоите ръце,

от силата ти всичко

в мен изтръпва,

започва от косите ми,

по цялото ми тяло,

и спира там, на границата,

сън ли е това,

или сбъдната мечта...

Ти ще си отидеш,

и двамата го знаем,

но остани само още малко

и запомни момента,

тъй както аз ще пазя

един прекрасен спомен,

че съм била тук

и не със някой друг,

а с теб... моята любов...

© Виктория Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??