5.06.2009 г., 11:52 ч.

Изчервяването 

  Поезия » Еротична
953 0 2

Изчервяването  на  лицата  ни  влюбени

е   върховната     спонтанна    сила     и     власт,

че    сме      отдадени     един    на    друг

от    възбуда    еротична.

Желанието    в    очите    и    настроението   ни     на    момента

е     съвършеното    чувство    на    величие   

   и    свобода    с    интерес     за     продължение.

Удоволствието    от   емоции ,  вълнения, усмивки    и   смях...

Думи    с    гласове,  променящи   се    по  интонация    и    сила...

Движенията      игриви    на    ръцете, езиците, дупетата    и   другите    части    на    телата    ни...

Сърцебиенето    ни   ускорено...

Усещанията    и   движенията   на   кожата   по телата   ни

е    незабравимата     интимност,

гореща     от   страст    и    адреналин,

нежни    до   бързи    действия    и   движения    изненада.

Въздух    от   живот,

изящен   от   мечтаещ    се   късмет   и   успех,

да   сме    в    близост    с    прегръдки

раждащи, нов    прекрасен    свят   за   нас.

 

                                                       

 

                                                                                                                                        Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??