Изчервяването на лицата ни влюбени
е върховната спонтанна сила и власт,
че сме отдадени един на друг
от възбуда еротична.
Желанието в очите и настроението ни на момента
е съвършеното чувство на величие
и свобода с интерес за продължение.
Удоволствието от емоции , вълнения, усмивки и смях...
Думи с гласове, променящи се по интонация и сила...
Движенията игриви на ръцете, езиците, дупетата и другите части на телата ни...
Сърцебиенето ни ускорено...
Усещанията и движенията на кожата по телата ни
е незабравимата интимност,
гореща от страст и адреналин,
нежни до бързи действия и движения изненада.
Въздух от живот,
изящен от мечтаещ се късмет и успех,
да сме в близост с прегръдки
раждащи, нов прекрасен свят за нас.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков All rights reserved.
няма четене тоя шрифт.