9.11.2007 г., 22:49 ч.

Изгаряш ме... 

  Поезия » Любовна
1433 0 6
Огън в мен бушува и не спира.
Ти си в мен и ще гориш навеки.
Обичам да изгарям бавно от страстта.

Не спирай,
аз желая болката и радостта,
само и само да си в мен сега.

Ти си моята душа
и караш моето сърце да скача,
след всеки нежен поглед.

Не спирай,
аз съм с теб
и нека пожарът на любовта
обхване двамата - и теб, и мен.

Запалих те като клечка кибрит,
а ти гориш като свещ в дъждовна нощ.
Ти си вечен в съня, но и в мечтите.

Гори... докато ти го желаеш.
Да сме аз и ти и да светим в тъмнината на нощта.

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??