3.06.2006 г., 9:37 ч.

Изгаряща любов 

  Поезия
1163 0 3

Перли огнение са твоите очи,
погледнеш ли във тях - изгаряш се и те боли,
но по-красива болка на света не съществува
и само обичта на тази болка се любува.

Горещи спомени в сърцето ти се крият
и само с тях сърцата още бият,
заличиш ли ги животът ще е блян,
невидим, но реален като океан.

И този океан ще ни удави,
водите му са плитки, но корави,
защото той е само блян
и хвърлиш ли се, във забрава ще останеш там.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??