4.06.2011 г., 21:27 ч.

Изгаряща страст 

  Поезия » Любовна
1980 0 5

 

 

                          Изгаряща страст

 

 

Изгарящата страст на сърцата ни

се слива, бушува, изпраща искри…

И топлият допир на твоите длани,

и нежният трепет на твоя глас…

 

В съзвучие се сливаме двамата

в едно, единствено цяло… и сякаш

се раждат отново душите ни

и танцуват своя валс отначало…

 

В тази блажена хармония

ние тръпнем в изгаряща страст

и сякаш времето за нас е спряло

за нашата тъй искрена любов…

 

И страховете изчезват в нощта

под закрилата на мъжкото рамо…

И само изгревът на новия ден

ни целува за ново начало…

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Антоан, благодаря ти!Радвам се, че си харесал стихът ми
    Изгаряща страст
  • Благодаря ви мили приятели за хубавите коментари!
  • Колко хубаво написано"изгрева на новия ден ни целува за ново начало".
    Поздрав от мен!
  • Много любов! Имай я завинаги, Катя!
  • Чудесно е, Катя!
    Чисто, неподправено, свежо!
    Успех!
Предложения
: ??:??