2.02.2013 г., 23:06 ч.

Изгони страха 

  Поезия » Философска
455 0 2

Във моето сърце се настани Страхът,

там беше му комфортно и удобно,

разхождаше се в мислите ми всеки път,

когато давах му възможност.

 

Той хранеше се с моите проблеми

и ставаше по-силен и голям,

а през нощта пируваше в съня ми

с Кошмара, неговия пръв другар.

 

След месец-два пристигна и Депресия,

накичена с венец от самота,

Страхът хареса я за своя булка,

венчаха се пред Черната тъга.

 

И настаниха се в ума ми двама

и бяха партия добра,

охотно се заеха да погълнат

остатъка от моята душа.

 

Когато дъното докоснах,

на помощ Господ призовах,

с молитва, вяра и благословия

изгоних аз обсебващия Страх.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??