Без име аз ще те наричам
както тайна е нашата любов
на пръсти тихичко аз влизам
не бъди галантен а суров.
Откраднатия миг възпламени
и вечно твоя направи ме
огнената бариера премахни
и искам давай... изгори ме.
Не ще забравя нощите безбрай
и очите гледат мойто тяло
не ще ти кажа нивка край
дори да имам право за начало.
© Даниела Данчева Всички права запазени