Apr 2, 2014, 10:26 PM

Изгори ме 

  Poetry
354 0 2

Без име аз ще те наричам

както тайна е нашата любов

на пръсти тихичко аз влизам

не бъди галантен а суров.

 

Откраднатия миг възпламени

и вечно твоя направи ме

огнената бариера премахни

и искам давай... изгори ме.

 

Не ще забравя нощите безбрай

и очите гледат мойто тяло

не ще ти кажа нивка край

дори да имам право за начало.

© Даниела Данчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??