21.12.2005 г., 20:19 ч.

Изгубен 

  Поезия
591 0 1

  
  Върви той сам, назад във времето 
  Прогонил всяка тленна суета ...
  Изтръгнат мрак, кървящ за Бремето
  Със гняв, кипящ от земните недра
  

  Презрял света, и себе си, и Бог
  Надмогнал хаос, болка и тъга
  Вървящ по стълбата на Изток
  Да дири Обич в свойта самота...
 
    

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??