18.06.2007 г., 9:23 ч.

Изгубен 

  Поезия
588 0 4
Отново си със него,
отново аз те губя,
за пореден път оставам
сам в пръстена на Ада!

В дъжд от спомени се скитам
и във времето се задушавам,
бъдещето не откривам
и само в миналото преминавам!

На въпросите не отговаряш,
а на думите мълчиш!
Какво ли ти е на душата,
щом така със мене се държиш?

И ето лед се сипе от небето
и ми пада на сърцето,
което искаше едно -
да върши то добро!

Ръце протягам през нощта
и търся своята мечта,
но дали не ме забрави тя,
дали за нея значи нещо любовта?

© Николай Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??