5.04.2005 г., 23:38 ч.

Изгубена... 

  Поезия
780 0 0
Защо избягах?
Защо изгубих себе си?
Тогава те обичах,
а сега ми трябва
прошката ти.......
Любовта за мен
е всичко!
Крадецо на любов,
чуй моя зов!
Вземи ме, люби ме,
повтаряй само мойто име!
Искам те, ако искаш
убий ме!
Душата ми, душата
шепне само име и
те моли да те има
завинаги!
Като шепа прах
не разпилявай любовта ми!
Моля те, пази я!
Запомни я!
Обичах те, обичам те
и сега, прости ми!

© Кристина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??