14.05.2014 г., 20:54 ч.

Изгубена 

  Поезия » Друга
539 0 1
 

Не ме търси 

отдавна мен ме няма - 

загубих се по пътя си сама.

Да ме намериш не се опитвай,

не си губи времето с това.

Къде съм? - Не зная,

загубих се без да разбера

между истината и мечтите,

болката и любовта.

Загубих се...

Коя е вярната пътека,

която ще ме отведе

при отговорите тъй нужни

на моето сърце.

...

Не ме търси,

когато се намеря,

тогава позвъни.

© Йълдъз Пелтекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще се намериш, щом си поела към себе си...

    Поздрав!
Предложения
: ??:??