12.03.2008 г., 6:29 ч.

Изгубено време 

  Поезия » Любовна
898 0 0

 Дните си минават,

грешките остават,

хората се сменят,

връзки се разпадат.

Малък спомен тук остава,

а животът си продължава.

© Борис Керемедчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??