10.03.2024 г., 9:04 ч.

Изгубено Време 

  Поезия » Философска
87 0 0

Благодаря!

За изгубеното време.

Благодат в сивкавите дни.

И нощи.

И пак Благодаря - отнето бреме.

Как, защо, какво сънуваш нощем?

 

Смисълът в далеко се изгуби.

Отнесен с бремето на мисълта.

Споменът с време ни погубва,

събудени от кошмарите в съня.

 

Можеше да ни е безразлично

или всичко да си няма смисъл?

За всеки - всекиму различно.

Пропаднал ум в дълбока мисъл...

© Веселин Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??