20.10.2019 г., 8:08 ч.  

Изгуби ли надежда?? 

  Поезия » Любовна
635 2 3

Изгуби ли надежда, като мен?

Появява ли, че всичко е изгубено?

И часовете влачеха ли се

в тандем, със мислите ти

толкова объркани?

Виелици среднощтни хващат в плен 

моменти безвъзвратно разпилени... 

Душата се разкъсва от тъга, 

а болката все още стене... 

Презря ли ме? 

Позна ли се във мен?! 

Намрази се разбирайки какво си сторил? 

Поспри. Прости си. 

Имаш нужда от това. 

Ще ти олекне

и сърцето ще започне пак да бие. 

 

 

Нима не можеш още да простиш, 

че трябваше така да се получи?!

Задавяш времето със сълзи... 

И все виновен търсиш?! 

Недей проклина - имай вяра в мен! 

Че аз простих

и още те обичам. 

И всичко ще се промени, 

ако и ти все още ме обичаш.

Така ще видим силата 

на нашата любов! 

Дали взаимно търсим се и заслужаваме. 

Не се отчайвай, 

краят вече е дошъл... 

Обичай ме! 

Прости на двама ни. 

Ще бъдем заедно - 

отново и завинаги, ти обещавам. 

 

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??