13.01.2008 г., 23:33 ч.

Изгубих те  

  Поезия » Любовна
686 0 2
Реших да бъда честна с теб,
обещала ти бях тайни помежду ни да няма.
Изгубих те за лъжа и минали грешки,
Изгубих те, няма обратен път назад.
И сега е нямо сърцето ми.
Болка дълбае във него.
Мразиш ме,
усетих презрение как мина по лицето ти.
Тръгнах,
без дума дори.
Почувствах срам и унижение.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много много тъжно...
    Горе главата миличка, пожелавам ти да откриеш любовта, която само ще те радва!!!
  • "Трагнах"???
Предложения
: ??:??