23.04.2014 г., 20:54 ч.  

Копнеж за любов 

  Поезия » Друга
355 0 0

Копнеж за любов

Една секунда хиляди сълзи,
снежинка разтопена от лъчи.
В плен незнаен на страха,
камбана овековечава смъртта.

Ръмят думи неизречени,
от безразличие съблечени.
Нищожно в дупката завлечени,
с приказки сладки увлечени.

Птичето копнее за любов,
в отстоянието чува се зов.
А сърцето застинало от лед,
изхвърлено е за смет.

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??