31.03.2008 г., 14:07 ч.

Изказано 

  Поезия » Любовна
684 0 3
Как да спра да гледам очите ти,
в които любовта ме пленява.
Как да напусна прегръдката,
която топлината ми дава.

Как да спра сърцето си
да не обича усмивката,
която изгрява в лицето ти,
как да забравя и думите,
казани само от двама ни.

Всеки ден душата ми свети
по-силно, щом ти си до мен,
щом усещам целувките,
събуждащи огъня в зимния ден.

© Йордан Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??