10.05.2008 г., 23:13 ч.

Изкушение 

  Поезия » Любовна
663 0 2

Огнени целувки в мрака крещят.

Заострени огнища ме усещат.

Дъх на мрака, но галещи очи за мен.

Крясъци от отвъдното...

Спяща съм в миналото.

Приливна ваза ме завладя.

Криещи  устни ми говорят.

Изминал момент от морето.

Чуващи витрини се търкулнаха.

Плачещи рани ме съблякоха.

Димни завеси стоят пред мен.

Чакам те.

Изкушение в рими.

Червени приливи ме отвлякоха.

Нощни чувства ме загледаха.

Огнеопорни миди останаха в мен.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??