24.11.2012 г., 14:30 ч.

Изкушение 

  Поезия » Любовна
953 0 2

Пренебрегваш ме, ноктите ми рисуват по стената,

но не се отказвам,

 

обиждаш ме, ръката ми трепери, кълбо от нерви,

не се отказвам от теб,

 

удряш ме, душата ми се излива като водопад,

прощавам ти,

 

не те виждам, сърцето ми те търси под всяко листо,

забелязвам те,

 

смееш се на неговите шеги, стомахът ми се свива като жълтък в черупка, но те харесвам, мила,

 

танцуваш с друг, бъбреците ми бушуват в морето,

вярвам в нас,

 

приемаш предложение за брак от друг мъж,

кръвта ми кипи - лава от вулкан,

обичам те, моя си.

 

© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??