24.11.2017 г., 15:23 ч.

Изкушение 

  Поезия » Хумористична
312 0 3

В кални бани

дебелани

ще стопяват килограми

в тайни срещи

под дивани

с марципани,

с марципани.

Мани, мани!

А калкани

готовани

тропат танци

във тигани

и ги канят капитани

на круиз

с катамарани

в супници от порцелани.

Аз пък - цяла в рани.

Джобовете ми -

съдрани.

И изпадат невидяни

дебелани,

марципани,

капитани,

порцелани,

калпазани,

урагани

и вулкани...

А джуджета

с великани

боцкат с вилици

в казани.

Лошо няма!

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??