1.11.2018 г., 8:45 ч.  

Изкушение 

  Поезия » Хумористична
312 0 3

(Буквално и преносно)

 

О, нека с теб да си представим,

че на прекрасно място ни поканят. 

Пътуваме далеч от вкъщи.

 

Красиво е. Бензинът свършва. 

Наоколо - поле. И пустош.

 

Навеждаш се. Седалка спускаш. 

Ръцете ни са ненаситни. Ние - също.

 

Не е удобно, ала се прегръщаме. 

Да продължа ли? Без спирачка

към храстите летим юнашки.

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Публикувано във:

в-к Уикенд 2-8 малт 2019

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??