Nov 1, 2018, 8:45 AM  

Изкушение 

  Poetry » Humour
313 0 3

(Буквално и преносно)

 

О, нека с теб да си представим,

че на прекрасно място ни поканят. 

Пътуваме далеч от вкъщи.

 

Красиво е. Бензинът свършва. 

Наоколо - поле. И пустош.

 

Навеждаш се. Седалка спускаш. 

Ръцете ни са ненаситни. Ние - също.

 

Не е удобно, ала се прегръщаме. 

Да продължа ли? Без спирачка

към храстите летим юнашки.

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Публикувано във:

в-к Уикенд 2-8 малт 2019

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??