24.03.2008 г., 10:20 ч.

Изкуството живот 

  Поезия » Философска
499 0 8
 

Животът е изкуството

да се родим навреме,

да се преродим овреме,

на халос да не се дреме,

от света да не си отидем без време,

да живеем с времето си,

защото на земята

сме за кратко време,

след което мреме,

а за мъртвите на природата

сякаш не и дреме...

Умираме.

Дали в отвъдното

имаме шанса да избираме?!...

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??