17.12.2007 г., 16:38 ч.

Излишен 

  Поезия » Любовна
663 1 4
Искаш ти май да ме сломиш
да ме превърнеш в твоя робиня
но не знаеш как да ме раниш
аз не съм поредната просякиня

Любовта не искам да ми даваш
задръж си я не искам да ми я подаряваш
аз зная някой друг ще ме плени с магия
и в него моя спасител ще открия

Банален си не стой така
не ми подавай своята ръка
излишно е разбери
това което за мене правиш ти

Точно ти излишен си
защо се правиш ти на луд
върви си за мен не си
аз обичам вече друг

© Ванеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??