19.04.2013 г., 14:06 ч.

Излишен 

  Поезия » Любовна
700 0 2

Излишните най са скъпи -

гневни, любящи и грешни.

Търсят някой да закърпи

раните: вчерашни и днешни.

 

Излишните са винаги сами,

без сянка сутрин се будят.

Думите им са като ками -

сладят и горчиво съдят

 

Но това не ме отказва

да избера моя излишен.

За него всичко се погазва,

забравя се всеки предишен.

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??