4.06.2009 г., 23:04 ч.

Излишна съм си 

  Поезия » Любовна
1022 0 10

Прокуден ден, залезът замира.

Спряло време  вие се в очите.

Облак счупен, наместо звезди,

в мислите ми тъжност  крие.

Безкрайно единение. Сумрак.

Смирявам се. Мечти умират.

Няма звън, сърцето ми осиротя.

Излишна съм си...

Без любов щом трябва да живея.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??