11.08.2011 г., 11:15 ч.

Излъгана 

  Поезия » Бели стихове
537 0 2

Една студена истина.

И болка в мрака. Като хлад.

Дойде и ме прегърна.

А исках да си ти...

И после си отиде.

Останах без сълзи.

Сърцето ме наказва -

за тебе все шепти.

Изтръпвам от очакване.

Но как е тихо всичко тук...

Излъга ме - разбрах го.

Без срам наказа ме... нали?

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??