13.05.2021 г., 8:56 ч.

Излъгана любов 

  Поезия » Любовна
364 1 1

Излъгана любов

 

Плача. Плача с истински сълзи,

и не се срамувам от това!

Плача аз, че много ме боли

не от любов! От твоята лъжа!

 

В нощите когато беше с мен

аз те исках! Истински те исках!

Чаках те на следващия ден!

Болката в сърцето си притисках!

 

Чаках те до късно през нощта.

Със надежда гледах към вратата.

Но намирах само тъмнина.

Нямаше я сянката позната!

 

Липсваше ми! Чаках те, а ти

друг със любовта си си дарила!

Вярвах ти, и за това боли!

Вярвах ти, а ти от мен си крила!

 

Мога всичко аз да ти простя,

но не знам дали си заслужава!

Пак ще ме излъжеш! До кога

твоята игра ще продължава?

 

Искам те! Обичам те! Но знам,

не мога цял живот да ти прощавам!

Без теб и с теб ще съм си вечно сам!

Не искам само аз любов да давам!

 

Обичаш ли, обичай със сърце!

Обичай силно, вярвай и прощавай!

Времето като река тече!

Любов на заем никога не давай!

 

12.05.2021 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??