17.08.2008 г., 16:40 ч.

Измама 

  Поезия » Любовна
876 0 4

        Мислиш ли, че ми пука

          какво ти е на теб?

          Намери си мъничка пролука

          да влезеш в пълния вертеп.

 

          Мислиш ли, че за теб ме боли,

          че душата страда?

           Вземи си една от всичките жени...

           Те ще са твоята награда.

 

           Мислиш ли, че още те обичам,

           че мисля за любовта?

            Кажи им как да те наричат

            с едно от хилядите ти имена.

 

            Мислиш ли, че още те искам,

             че мечтая да сме двама?

            От Бога само ще поискам

             да ти прости за таз измама.

 

             Върви, живей, забрави ме,

             не искам да изричаш мойто име.

              Бъди щастлив, но не забравяй -

              "Обичам те" само с чувство го повтаряй!

© Брияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??