13.11.2006 г., 10:57 ч.

Измамен образ 

  Поезия
559 0 0

Улиците пълни с хора са,

а аз вървя самотна през града.

И ето - ти си там под подлеза,

а аз затичвам се да те прегърна.

 

 

Усмихната ръка протягам

и ти обръщаш се със погледа студен.

В теб се вглеждам и жестоко осъзнавам -

ти не си това, а просто - образът измамен.

 

 

Бавно връщам се към реалността,

за да тръгна пак самотна през града.

И странно гледат ме отново хората,

и пак шептят: “Това е лудата от подлеза.”

 

 

07.10.2006г.

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??