8.02.2008 г., 14:16 ч.

Измислено момиче 

  Поезия » Любовна
2028 0 31
 

                                                           На Е. М.

 

Ей,

измислено момиче...

 

Ще те търся във мъглите,

ще преравям облаците,

ще преплувам дъждовете,

ще прецеждам ветровете,

ще филтрирам океаните,

ще се гмуркам във вулканите,

атомен ще скитам

в молекулите на мирозданието!

 

Ей,

измислено момиче...

 

Като те намеря,

богоговейно коленичил,

изпаднал

в катарктичен ступор,

ще рискувам...

 

...да те заобичам...

 

Тебе,

истинско момиче!

© Радослав Смилков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??