31.08.2007 г., 19:49 ч.

Измислица ли е  

  Поезия
410 0 0
Не искам обичта ти да владея,
да казвам: "Обикни ме, както те обичам аз".
Не искам и страстта ти да прилича
на моята към теб.

Щом не искаш - остави!
Обяснението във любов не важи.
Макар да питах досега - дали
си искал някога това.

Измислица ли е - 
не си ми давал обещания, не си.
Но виж се, обич моя, обичта 
блести в очите ти...

Смеха ти, на щастливец,
ме завърта в танц на миговете
ми със теб. - Почакай мъничко,
любима, следвай стъпките...

Стъпка - мелодията на душата ти
и стъпка - моята душа ти отговаря
после - двамата танцуваме...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??