4.07.2013 г., 9:44 ч.

Измислици 

  Поезия » Любовна
606 0 7

Eдна усмивка много нежна
ме срещна днеска сутринта.
Почти изглеждаше небрежна...
Но в мен заблика песента
за всичките ни дни човешки,
за всяка сбъдната мечта,
за опростени ни грешки,
дори за дребните неща...
за всичките ни битки жалки
и лудата борба за власт,
за хоризонтите ни малки,
и за плача почти без глас...
за всички вещи непотребни,
за злобата и алчността,
и за душите, твърде дребни,
за да усетят щедростта...
Една усмивка много мила
случайно срещна ме, а виж
каква безкрайна сила има!!!
Кураж напред да продължиш!!!

Р.Д.

© Румяна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??