Ела! Вън всичко е заспало...
Навред е нежна тишина
и само в лунно огледало
оглежда се звезда една!
Ела! И нека в чудесата
от приказките да летя
докато грейне пак зората…
Дори в съня ми... но ела!
Р.Д.
© Румяна Димитрова Всички права запазени